Heldige Kvinders Emmie Ballet Flad Mørk Chambra TfuBBSK4Z

B01LZ5LSSH
Heldige Kvinders Emmie Ballet Flad Mørk Chambra TfuBBSK4Z
  • stof
  • importeret
  • syntetisk sål
  • shaft måler ca 2,25 fra arch
  • klassisk ballet flad med stretch overlinie og hukommelse indersål skum
Heldige Kvinders Emmie Ballet Flad Mørk Chambra TfuBBSK4Z Heldige Kvinders Emmie Ballet Flad Mørk Chambra TfuBBSK4Z Heldige Kvinders Emmie Ballet Flad Mørk Chambra TfuBBSK4Z Heldige Kvinders Emmie Ballet Flad Mørk Chambra TfuBBSK4Z Heldige Kvinders Emmie Ballet Flad Mørk Chambra TfuBBSK4Z
Vis indkøbskurv

Download Tips

/ Högl Damer 510 5402 3000 Pumps Blå ocean o9oaj
/ Noter , Notebooks , bemærkelsesværdige , software , Catwalk Munich Damer Fs171202 Sandaler Sort sort FKSqag8Bl6
, Windows 10 , Windows 8 , Windows Tips

Et problem for nylig på en bærbar computer Lenovo af rækkevidde IdeaPad , Gav os et par hovedpine. Symptomerne er: lav lysstyrke i displayet, og ude af stand til at have nogen kontrol over lysintensiteten . Selvom indikatoren viser, at er maksimal intensitet On udstilling ligesom man kan se noget og intensitet kan ikke styres på alle. Selv de nøgler F11 si F12 .

Lenovo IdeaPad lav lysstyrke i displayet, og ude af stand til at have nogen kontrol over lysintensiteten maksimal intensitet udstilling

I de fleste tilfælde opstår problemet med reduceret lysstyrken på skærmen laptop, efter en driveropdateringer al integreret grafikkort . Intel HD Graphics. I vores situation, det var Intel HD Graphics 4000 at efter en driveropdatering, forlod os lidt "mørke".

driveropdateringer integreret grafikkort

Hurtig svagt lys bærbar skærm

Den enkleste løsning ville være at Geninstaller din oprindelige video . Dette kan du downloade på producentens hjemmeside (Lenovo i vores tilfælde). Når du installerer en til at meddele, at du allerede har en nyere driver til videoen. Ignorer denne besked og gå med driverinstallationen yderligere. Da under installationen vil du se de lyse displayet vender tilbage til normale og lysstyrkeindstillinger begynde at fungere igen. Når installationen er færdig genstart.

Geninstaller din oprindelige video downloade driverinstallationen

Du kan gøre dette på et svagt lys i displayet vist sig at arbejde på det i et mørkt rum eller har TeamViewr til at gøre dette i fjernt fra en anden pc eller laptop.

For at forhindre en ny Intel HD Graphics driveropdateringer gå til indstillinger Windows Opdatering eller sæt opdateringer at stoppe automatisk gøre og lader dig vælge, hvad du vil opdatere. Søge efter nye opdateringer, og hvis der er en grafikdriver opdatering, skal du fjerne markeringen denne opdatering.

Written by Redaktionen. Posted in Søvn

Vækkeuret ringer og i stedet for at lange ud og slukke det, tager du uret op til øret og siger hallo…. Har du prøvet det, lider du måske af det, der giver en ny betydning til begrebet ’søvndrukken’.

Denne form for søvndrukkenhed er ifølge tidsskriftet Neurology et ret almindelig problem blandt voksne.

Da forskerne undersøgte flere end 19.000 sunde mennesker, viste det sig, at omkring 15 procent kunne fortælle om oplevelser, der kunne kaldes søvndrukkenhed, inden for det seneste år. Otte procent sagde, de oplevede det mindst en gang om ugen.

Ved telefoninterview fik forskerne mange historier, hvoraf de fleste var ret uskyldige og nogle af dem ret sjove, fortæller lederen af undersøgelsen, dr. og psykiater Maurice M. Ohayon, Standford University School of Medicine.

En mand fortalte, at han troede, vækkeuret var en telefon og at han i flere minutter forsøgte at få gang i en samtale, en anden fortalte om, hvor svært hun havde ved at finde toilettet i sit eget hjem. Andre eksempler er, at man kan være vågen længe før det går op for én, at det er lørdag og man slet ikke skal skynde sig op, ligesom mange også kender oplevelsen af at vågne op et fremmed sted og ikke vide hvor man er.

Søvnmangel

For de fleste – og især for dem, hvor det kun sker sjældent – er der ingen grund til bekymring. Men for dem, der oplever søvndrukkenhed mindst en gang om ugen, kan det være et tegn på et uopdaget søvnproblem.

Det kan også være et tegn på søvnmangel, da disse episoder er mere almindelige hos mennesker, der inden for den seneste uge havde haft flere nætter med mindre end seks timers søvn.

Eller det kan være fordi du sover for meget. Tidligere forskning har vist, at søvndrukkenhed er almindelig blandt mennesker, som jævnligt får mere end ni timers søvn på en nat.

Doktor Ohayon forklarer, at mens forskerne ikke er helt sikre på, hvad der er årsagen til denne forvirrede adfærd, giver dyreforsøg os et hint: Pludselig opvågning ser ud til at udløse en refleks, der får dyr (og formodentlig også os mennesker) til at reagere hurtigt på en mulig fare.

For vores halvsovende hjerne virker en pludselig opvågning som et tegn på at der er fare på færde og at vi skal reagere hurtigt, ikke begynde at tænke os om. Derfor reagerer vi også så voldsomt, når nogen finder det sjovt at vække os med en skræmmende maske foran ansigtet eller med voldsomme lyde.

Tags: søvnproblemer , Asics Mænds Gellyte Mt Mode Sneaker Sort / Sort 29U05Xv
, konfus , forvirret

Biblioteket tilbyder

Praktisk info

Vejledninger

Find det hurtigt

Kontakt

Solrød Bibliotek - Solrød Center 4 - 2680 Solrød Strand - Telefon: 56 18 28 00 - [email protected]